Szanowny czytelniku, 25 maja 2018 roku weszło w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies. Po rozwinięciu szczegółów znajdziesz pełny zakres informacji na ten temat. Odsyłamy także do Polityki Prywatności.
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowych lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez RADIO ELKA Sp. z o.o., Agencję Reklamową EL Sp. z o.o. oraz Zaufanych Partnerów.

Administratorzy danych / Podmioty którym powierzenie przetwarzania powierzono
  • Radio Elka Sp. z o.o. z siedzibą w Lesznie przy ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Poznaniu XXII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000235295
  • Agencja Reklamowa EL Sp. z o.o. z siedzibą w Lesznie przy ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Poznaniu XXII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000245793
  • Zaufani Partnerzy - lista tutaj

Cele przetwarzania danych
  • marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
  • świadczenie usług drogą elektroniczną
  • dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
  • wykrywanie botów i nadużyć w usługach
  • pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)

Podstawy prawne przetwarzania danych
  • marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne - zgoda
  • świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
  • pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych

Odbiorcy danych
Podmioty przetwarzające dane na zlecenie administratora danych, w tym Zaufani Partnerzy, agencje marketingowe oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.

Prawa osoby, której dane dotyczą
Przysługują Ci następujące prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych:
  • prawo dostępu do Twoich danych, w tym uzyskania kopii danych,
  • prawo żądania sprostowania danych,
  • prawo do usunięcia danych (w określonych sytuacjach),
  • prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych,
  • prawo do ograniczenia przetwarzania danych.
W zakresie w jakim Twoje dane są przetwarzane na podstawie zgody lub w ramach świadczonej usługi (dane są niezbędne w celu świadczenia usługi) możesz dodatkowo skorzystać z poniższych praw:
  • prawo do wycofania zgody w zakresie w jakim są przetwarzane na tej podstawie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.
  • prawo do przenoszenia danych osobowych, tj. do otrzymania od administratora Twoich danych osobowych, w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego.
W celu skorzystania z powyższych praw Radio Elka Sp. z o.o. udostępnia następujący kanały komunikacji:
  • forma pisemna
    Radio Elka, ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno

Informacje dodatkowe
Więcej o zasadach przetwarzania danych w "Polityce prywatności" - tutaj
Później
ZGADZAM SIĘ

Kalendarz brań

Najnowsze ogłoszenia

tutaj lista najnowszych kilku ogloszen jak na elka.fm

reklama

Dowcipy

Do sklepu rybnego przychodzi wędkarz.
- Niech mi pan rzuci dwa spore karpie. Sprzedawca kładzie karpie na wadze.
- Przecież mówiłem, żeby pan mi je rzucił! Wtedy bez okłamywania, będę mógł się pochwalić, że je złapałem!

Najnowsze ogłoszenia

Kontakt z redakcją

Napisz do nas:
ryby@elka.fm

Telefon komórkowy: Artur Grobecki
605-138-648
065 529 56 78 

Reklama

Twoja reklama w portalu ryby.elka.pl! Skontaktuj się z przedstawicielem handlowym:
e-mail: reklama@elka.pl
tel. 65 529 56 78 (centrala Radia Elka)

Start - Forum

Temat: Odcinek Odry należący do PZW Leszno?

Re: Odcinek Odry należący do PZW Leszno? 30 Lis 2013 19:25 #11

• gregor
Kolego to nie portal PZW więc nie muszą nic zamieszczać o zjeździe, bardziej mnie interesuje czy faktycznie w tym całym burdelu ktoś nie pogubił papierów i nie okaże się, że faktycznie jest odcinek należący do Leszna. A PZW zwłaszcza ZG po tym co zrobił w sprawie między Poznaniem a Lesznem mnie nie interesuje ( Podpowiadam olał nas i nie zrobił nic więc niech się gonią dziadki borowe i cała warszawka ) Jak chcesz sobie poczytać o zjeździe i sukcesach gospodarki PZW to wejdź na ich portal tam możesz się napawać propagandą sukcesu jak za dawnych czasów

Re: Odcinek Odry należący do PZW Leszno? 30 Lis 2013 19:37 #12

• czytelnik
jogi ty naprawde taki tepy jestes ?czy tylko zartujesz?

Re: Odcinek Odry należący do PZW Leszno? 01 Gru 2013 14:13 #13

• jogi
Tępy to cie zrobił i pewnie żałuje do dziś!!!
Po co ktos miałby wymyślać takie historyjki?
No chyba że taki bezmuzg jak ty

Re: Odcinek Odry należący do PZW Leszno? 01 Gru 2013 14:56 #14

• mir
ZEBRANIE ZARZĄDU OKRĘGU

29.11.2013 odbyło się zebranie Zarządu Okręgu PZW Leszno

w skrócie opisze najważniejsze rzeczy .

POROZUMIENIA

-Kalisz i Sieradz bez opłat

-Wałbrzych, Katowice, Legnica, Jelenia Góra,

Wrocław, Piła te okręgi 50/50

Z poznaniem nie ma porozumienia zażądali 700tys zł,

delegacje z Leszna potraktowali jak ludzi ułomnych

i prezes PZW Poznań powiedział ze ustawa o wodach

'' jest do dupy i ze i tak Zarząd Główny ja zniesie więc po co ja stosować''

OPŁATY w skrócie

składka pełna za wody PZW Leszno 108zł

Kobiety 60zł

do 16 roku życia 25zł

Zarząd zatrudnił na etat dyrektora okręgu pensja 2043 zł netto

A teraz dobra wiadomość PZW Leszno ma odcinek Odry od Wilkowa

do Wyszanowa

od drogi polnej przed Wilkowem do Wyszanowa jak się dowiem

więcej szczegółów co do konkretnego odcinka odry to poinformujemy.

Re: Odcinek Odry należący do PZW Leszno? 01 Gru 2013 17:40 #15

• tymek
Czyli ze jest coś na rzeczy i bedzie nowe łowisko

Re: Odcinek Odry należący do PZW Leszno? 02 Gru 2013 11:00 #16

• wędkarz
Bobo powiedz kto o tym zapomniał? Wejdź na stronę RZGW we Wrocławiu i zobacz wszystkich użytkowników obwodów rybackich na rzece Odrze. Jest tam Okręg w Lesznie? Ja nie zauważyłem. Mącisz ludziom wodę w głowach!

Re: Odcinek Odry należący do PZW Leszno? 02 Gru 2013 15:32 #17

• Bobo
nie wszędzie są obwody rybackie. Możesz mieć całą rzekę i żadnego obwodu rybackiego, możesz mieć sto jezior i też bez obwodu rybackiego. Posiadanie wód nie oznacza obwodów rybackich. Okręg który takie ma musi mieć, lub wynajmować załogi rybackie a ten który nie ma - nie! RZGW pokazuje tylko obwody rybackie, wpisz na stronie RZGW jakiś okręg i nie znajdziesz tam wszystkich wód które ten posiada, dlaczego ? bo nie są ujęte jako obwody rybackie tak może być też z odcinkiem Odry który być może należy do Leszna.

Re: Odcinek Odry należący do PZW Leszno? 02 Gru 2013 15:35 #18

• Bobo
polecam stroną rybanaga.blog znajdziecie tam info co to są obwody rybackie i za co pzw może w świetle nowej ustawy o rybactwie pobierać opłaty a za co nie - polecam

Re: Odcinek Odry należący do PZW Leszno? 03 Gru 2013 14:25 #19

• zaciekawiony
czytalem dzwonilem do RZGW POZNAŃ i jezioro ziemnickie nie nalezy do obwodu rybackiego i nie jest jeziorm przeplywowym i nalezy do skarbu panstwa i pan w RZGW powiedzial ze teoretycznie zgodnie z ustawa o rybactwie srod ladowym moge lowic na sama karte wedkarska
ale zato pan w strazy rybackiej powiedzial ze woda nalezy do obwodu rybackiego a na wiadomosc ze do obwodu rybackiego moze nalezec tylko woda przeplywowa to stwierdzi lze i tak nalezy do obwodu i tyle.
jesli ktos ma znajomego prawnika co by sie przyjzal dokladnie ustawie o rybactwie srodladowym, i konstytucji to prosze o odzew na forum

Re: Odcinek Odry należący do PZW Leszno? 03 Gru 2013 18:29 #20

• fab
tak jest kolego ze sporą częścią jezior Poznania - trzeba sprawdzić które nie są objęte obwodami rybackimi i zgodnie z ustawę można łowić tam na kartę bez zezwoleń
reklama