Szanowny czytelniku, 25 maja 2018 roku weszło w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies. Po rozwinięciu szczegółów znajdziesz pełny zakres informacji na ten temat. Odsyłamy także do Polityki Prywatności.
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowych lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez RADIO ELKA Sp. z o.o., Agencję Reklamową EL Sp. z o.o. oraz Zaufanych Partnerów.

Administratorzy danych / Podmioty którym powierzenie przetwarzania powierzono
  • Radio Elka Sp. z o.o. z siedzibą w Lesznie przy ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Poznaniu XXII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000235295
  • Agencja Reklamowa EL Sp. z o.o. z siedzibą w Lesznie przy ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Poznaniu XXII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000245793
  • Zaufani Partnerzy - lista tutaj

Cele przetwarzania danych
  • marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
  • świadczenie usług drogą elektroniczną
  • dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
  • wykrywanie botów i nadużyć w usługach
  • pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)

Podstawy prawne przetwarzania danych
  • marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne - zgoda
  • świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
  • pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych

Odbiorcy danych
Podmioty przetwarzające dane na zlecenie administratora danych, w tym Zaufani Partnerzy, agencje marketingowe oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.

Prawa osoby, której dane dotyczą
Przysługują Ci następujące prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych:
  • prawo dostępu do Twoich danych, w tym uzyskania kopii danych,
  • prawo żądania sprostowania danych,
  • prawo do usunięcia danych (w określonych sytuacjach),
  • prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych,
  • prawo do ograniczenia przetwarzania danych.
W zakresie w jakim Twoje dane są przetwarzane na podstawie zgody lub w ramach świadczonej usługi (dane są niezbędne w celu świadczenia usługi) możesz dodatkowo skorzystać z poniższych praw:
  • prawo do wycofania zgody w zakresie w jakim są przetwarzane na tej podstawie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.
  • prawo do przenoszenia danych osobowych, tj. do otrzymania od administratora Twoich danych osobowych, w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego.
W celu skorzystania z powyższych praw Radio Elka Sp. z o.o. udostępnia następujący kanały komunikacji:
  • forma pisemna
    Radio Elka, ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno

Informacje dodatkowe
Więcej o zasadach przetwarzania danych w "Polityce prywatności" - tutaj
Później
ZGADZAM SIĘ

Kalendarz brań

Najnowsze ogłoszenia

tutaj lista najnowszych kilku ogloszen jak na elka.fm

reklama

Dowcipy

Dwaj wędkarze przechwalają się swoimi psami:
- Mój Azor - mówi pierwszy facet - gdy rzucę do jezior monetę, wskakuje po nią, i tak długo szuka jej na dnie, aż ją znajdzie i dopiero wtedy wychodzi z nią na brzeg!
- To jeszcze nic - mówi drugi.- Gdy ja wrzucę do wody dziesięć złotych, to mój Reksio wskakuje do jeziora, a po chwili wypływa z rybą w zębach i resztą pieniędzy!

Najnowsze ogłoszenia

Kontakt z redakcją

Napisz do nas:
ryby@elka.fm

Telefon komórkowy: Artur Grobecki
605-138-648
065 529 56 78 

Reklama

Twoja reklama w portalu ryby.elka.pl! Skontaktuj się z przedstawicielem handlowym:
e-mail: reklama@elka.pl
tel. 65 529 56 78 (centrala Radia Elka)

Start - Forum
  • Strona:
  • 1
  • 2

Temat: Co z tą Dzięczyną?

Co z tą Dzięczyną? 06 Maj 2013 15:43 #1

• NANDU
Jestem z Dolnego Śląska-mało słychać o tej wspaniałej wodzie.Koledzy wpiszcie kilka zdań,co bierze.

Re: Co z tą Dzięczyną? 06 Maj 2013 16:46 #2

• tacka
Głównie glony i porosty, byłem dwa razy i coś tam brało ale ogólnie moim zdaniem coś jest nie tak :).

Wiadomo że zaraz napiszą że wyciągneli 10 karpi po 5-10 kg ale w te brednie nie wierze :) pytałem kilku wędkarzy i też nie byli zadowoleni :) Pozdrawiam

Re: Co z tą Dzięczyną? 06 Maj 2013 19:27 #3

• fil
w 100% zgadzam sie z przedmówcą, widziałem obchodząc staw w niedziele ludzi którz byli bardzo niezadowoleni.... cos jest nie tak, no i do tego glony glony glony... grunt w zasadzie bez sensu

Re: Co z tą Dzięczyną? 06 Maj 2013 21:49 #4

• mat
Witam . Dlaczego zaraz brednie ? Bylem z kolegą na zasiadce 3 dniowej i mieliśmy kilkanaście brań z czego wyciagnelismy 4 karpie i dwa jazie . Największy karp 11.600 kg .

Re: Co z tą Dzięczyną? 06 Maj 2013 21:55 #5

• mat
A kolega "tacka" niech się trochę podszkoli , bo być może nie wie co to jest marker i sondowanie dna . Niech trochę pomacha markerem , wysonduje czyste miejsca bez roślin i efekty będą . Ot cała filozofia . Pozdrawiam .

Re: Co z tą Dzięczyną? 10 Maj 2013 20:44 #6

• Łukasz
Mat spokojnie byliśmy złowiliśmy .ale generalnie zbiornik jest trudny ,sam widziałeś ,ile jest zielska ,zaś na uwagę zasługuje Ponieckie stowarzyszenie wędkarskie k,tóre się utworzyło w tym roku .80% Panów zasiadających w stowarzyszeniu nie ma pojęcia co to wędkarstwo i racjonalne zarybianie i dbnie o wodę i mamy tego efekty .

Re: Co z tą Dzięczyną? 11 Maj 2013 07:17 #7

• wędkarz
popieram kolegę Łukasza, a do tego większość "zawodowców" spławikowców

Re: Co z tą Dzięczyną? 19 Maj 2013 18:40 #8

• areczek
witam też byłem w Dzięczynie chyba z 4 razy i także bez żadnych efektownych brań

Re: Co z tą Dzięczyną? 20 Maj 2013 17:13 #9

• bat25
Z tym zielskiem to faktycznie problem...
Kwadrat zarośnięty od kilku lat, kopany już tragedia, na duży stawie też nie ma specjalnie miejsca...
Ale wiem że te zielsko wytępić ciężko... Panowie na zawody przygotowali choć trochę łowisko i za to plus. Inne łowiska też mają ten problem w tym roku, z tego co słyszałem bronować trzeba cały czas, konsekwentnie do końca, ale praca ta jest uciążliwa i chętnych zapewne brak... Niby w zimę na lód wysypać wapno idzie, a po odwilży wapno coś zaradzi... Nie wiem czy to jest sposób ale może ktoś zna inny i podsunie go opiekunowi łowiska.

Pozdrawiam

Re: Co z tą Dzięczyną? 20 Maj 2013 19:02 #10

• Łukasz
Ostatnio jak byłem na dzienczynie to gospodarz mówił ,że zarybiono karpiem ,aby przygniótł zielsko ,nie wyszło zielsko jest nadal ,więc podsuń mu pomysł ,aby wpuścili wieloryba ,on może podołać zadaniu .
  • Strona:
  • 1
  • 2
reklama