Szanowny czytelniku, 25 maja 2018 roku weszło w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies. Po rozwinięciu szczegółów znajdziesz pełny zakres informacji na ten temat. Odsyłamy także do Polityki Prywatności.
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowych lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez RADIO ELKA Sp. z o.o., Agencję Reklamową EL Sp. z o.o. oraz Zaufanych Partnerów.

Administratorzy danych / Podmioty którym powierzenie przetwarzania powierzono
  • Radio Elka Sp. z o.o. z siedzibą w Lesznie przy ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Poznaniu XXII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000235295
  • Agencja Reklamowa EL Sp. z o.o. z siedzibą w Lesznie przy ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Poznaniu XXII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000245793
  • Zaufani Partnerzy - lista tutaj

Cele przetwarzania danych
  • marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
  • świadczenie usług drogą elektroniczną
  • dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
  • wykrywanie botów i nadużyć w usługach
  • pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)

Podstawy prawne przetwarzania danych
  • marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne - zgoda
  • świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
  • pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych

Odbiorcy danych
Podmioty przetwarzające dane na zlecenie administratora danych, w tym Zaufani Partnerzy, agencje marketingowe oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.

Prawa osoby, której dane dotyczą
Przysługują Ci następujące prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych:
  • prawo dostępu do Twoich danych, w tym uzyskania kopii danych,
  • prawo żądania sprostowania danych,
  • prawo do usunięcia danych (w określonych sytuacjach),
  • prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych,
  • prawo do ograniczenia przetwarzania danych.
W zakresie w jakim Twoje dane są przetwarzane na podstawie zgody lub w ramach świadczonej usługi (dane są niezbędne w celu świadczenia usługi) możesz dodatkowo skorzystać z poniższych praw:
  • prawo do wycofania zgody w zakresie w jakim są przetwarzane na tej podstawie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.
  • prawo do przenoszenia danych osobowych, tj. do otrzymania od administratora Twoich danych osobowych, w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego.
W celu skorzystania z powyższych praw Radio Elka Sp. z o.o. udostępnia następujący kanały komunikacji:
  • forma pisemna
    Radio Elka, ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno

Informacje dodatkowe
Więcej o zasadach przetwarzania danych w "Polityce prywatności" - tutaj
Później
ZGADZAM SIĘ

Kalendarz brań

Najnowsze ogłoszenia

tutaj lista najnowszych kilku ogloszen jak na elka.fm

reklama

Dowcipy

Dwaj wędkarze przechwalają się swoimi psami:
- Mój Azor - mówi pierwszy facet - gdy rzucę do jezior monetę, wskakuje po nią, i tak długo szuka jej na dnie, aż ją znajdzie i dopiero wtedy wychodzi z nią na brzeg!
- To jeszcze nic - mówi drugi.- Gdy ja wrzucę do wody dziesięć złotych, to mój Reksio wskakuje do jeziora, a po chwili wypływa z rybą w zębach i resztą pieniędzy!

Najnowsze ogłoszenia

Kontakt z redakcją

Napisz do nas:
ryby@elka.fm

Telefon komórkowy: Artur Grobecki
605-138-648
065 529 56 78 

Reklama

Twoja reklama w portalu ryby.elka.pl! Skontaktuj się z przedstawicielem handlowym:
e-mail: reklama@elka.pl
tel. 65 529 56 78 (centrala Radia Elka)

Start - Forum
  • Strona:
  • 1
  • 2

Temat: ziemnice

ziemnice 22 Mar 2013 19:23 #1

• kaziu
mam pytanie.czy warto zostawic lodke na ziemnicach.slyszalem rozne zdania na ten temat

Re: ziemnice 22 Mar 2013 22:18 #2

• miejscowy
witam jesli chcesz pozbyc sie lodki jest to idealne jezioro .mialem tam łodz tydzien .dlatego tez tam niema prawie wcale łodzi .jesli ci nieszkoda to smialo.do odwaznych swiat nalezy.ja juz drugiej niepostawie.wole krzycko bardziej rybne jeziorko i wiekszy spokoj oraz wieksze jeziorko

Re: ziemnice 23 Mar 2013 18:27 #3

• bags4
Jak to nad woda wszedzie znajda sie zlodzieje ja mialem kilka lat nowa lodke na ziemnicach i nikt sie nie odwazyl jej ruszyc. pozdrawiam

Re: ziemnice 23 Mar 2013 22:23 #4

• geniu
szczerze odradzam pare łódek jest tam zatopionych .zresztą rybostan tej wody niezasługuje na takie ryzyko no chyba że masz kolego w zanadżu pare łodzi.zgadzam się z kolegą spokoju napewno tam nie zaznasz byłem tam pare razy i więcej niepojade pełno kąpiących się ludzi hałas i te pytania czy biorą .zbyt małe jeziorko na tak duże plaże .równiez polecam krzycko z wód leszczyńskich duże i rybne jeziorko ja połowiłem w zeszłym roku więc nienarzekam .a przede wszystkim wielki spoój.

Re: ziemnice 24 Mar 2013 15:23 #5

• bat25
Witam

Faktycznie podwyższone ryzyko pozbycia się łódki...
Ale nie że by była to norma! Jeziorko na przekór innym uważam za godne uwagi, a im więcej wędkarzy tam będzie, tym lepiej dla bezpieczeństwa i przyszłości tego łowiska...
Na początek polecał bym się dogadać z "Tubylcami:)"
Z ryb - standardowo Karpik, leszcz, lin, amur, ogrom uklejki i wszelakiej drobnicy, są też szczupaki i okonie. Na łódce nie uraczysz pytań czy bierze i problemu z kąpiącymi się nie ma:)
Pozdrawiam

Re: ziemnice 24 Mar 2013 21:06 #6

• Kamil
Panowie gdzie w okręgu Leszno łowicie z łódki? Jaki zbiorniki polecanie na połów z łodzi.

Re: ziemnice 25 Mar 2013 08:02 #7

• mirek
w okręgu Leszno polecam krzycko

Re: ziemnice 25 Mar 2013 15:32 #8

• lowca
ziemnice , krzycko ryby sa wszedzie tylko trzeba umniec je zanecic

Re: ziemnice 08 Maj 2013 21:44 #9

• WInksztaf
Tak z innej działki..
z Tego co widzę co tam się dzieje.. to najlepiej by było przystopować w tym roku z tymi zawodami ! na tym jeziorze .. to jest masakra co się tam dzieje te jezioro zostanie zniszczone bo tyle zawodów wedkarskich co ma być w tym roku tam to jest masakra ! co tydzień 2 tygodnie są jakieś zawody.. maxymalnie co 3 tygodnie. od Samego kwietnia były już rozegrane tam 3 lub 4 zawody wędkarskie . Co z tego że ryby wypuszczą szybko jak na drugi dzień pełno jest nieżywych ryb (drobnicy mdz innymi) na brzegu.. to jest masakra takie piękne jezioro a zostanie tak zniszczone że to jest masakra..

Re: ziemnice 09 Maj 2013 19:27 #10

• Łukasz
WInksztaf wrote:
to jest masakra takie piękne jezioro a zostanie tak zniszczone że to jest masakra..

Pierdoły wypisujesz i tyle...
  • Strona:
  • 1
  • 2
reklama
puppies-marine