Szanowny czytelniku, 25 maja 2018 roku weszło w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies. Po rozwinięciu szczegółów znajdziesz pełny zakres informacji na ten temat. Odsyłamy także do Polityki Prywatności.
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowych lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez RADIO ELKA Sp. z o.o., Agencję Reklamową EL Sp. z o.o. oraz Zaufanych Partnerów.

Administratorzy danych / Podmioty którym powierzenie przetwarzania powierzono
  • Radio Elka Sp. z o.o. z siedzibą w Lesznie przy ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Poznaniu XXII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000235295
  • Agencja Reklamowa EL Sp. z o.o. z siedzibą w Lesznie przy ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Poznaniu XXII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000245793
  • Zaufani Partnerzy - lista tutaj

Cele przetwarzania danych
  • marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
  • świadczenie usług drogą elektroniczną
  • dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
  • wykrywanie botów i nadużyć w usługach
  • pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)

Podstawy prawne przetwarzania danych
  • marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne - zgoda
  • świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
  • pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych

Odbiorcy danych
Podmioty przetwarzające dane na zlecenie administratora danych, w tym Zaufani Partnerzy, agencje marketingowe oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.

Prawa osoby, której dane dotyczą
Przysługują Ci następujące prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych:
  • prawo dostępu do Twoich danych, w tym uzyskania kopii danych,
  • prawo żądania sprostowania danych,
  • prawo do usunięcia danych (w określonych sytuacjach),
  • prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych,
  • prawo do ograniczenia przetwarzania danych.
W zakresie w jakim Twoje dane są przetwarzane na podstawie zgody lub w ramach świadczonej usługi (dane są niezbędne w celu świadczenia usługi) możesz dodatkowo skorzystać z poniższych praw:
  • prawo do wycofania zgody w zakresie w jakim są przetwarzane na tej podstawie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.
  • prawo do przenoszenia danych osobowych, tj. do otrzymania od administratora Twoich danych osobowych, w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego.
W celu skorzystania z powyższych praw Radio Elka Sp. z o.o. udostępnia następujący kanały komunikacji:
  • forma pisemna
    Radio Elka, ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno

Informacje dodatkowe
Więcej o zasadach przetwarzania danych w "Polityce prywatności" - tutaj
Później
ZGADZAM SIĘ

Kalendarz brań

Najnowsze ogłoszenia

tutaj lista najnowszych kilku ogloszen jak na elka.fm

reklama

Dowcipy

Wędkarz staje w progu mieszkania i woła do żony:
- Spójrz, złowiłem trzy wielkie ryby!
- Wiem, wiem - odpowiada żona. - Przed chwilą sąsiadka mówiła mi, że widziała ciebie wychodzącego ze sklepu rybnego.
- To prawda, kochanie! Sprzedałem tam pozostałe ryby, bo nie mogłem wszystkich dodźwigać do domu!

Najnowsze ogłoszenia

Kontakt z redakcją

Napisz do nas:
ryby@elka.fm

Telefon komórkowy: Artur Grobecki
605-138-648
065 529 56 78 

Reklama

Twoja reklama w portalu ryby.elka.pl! Skontaktuj się z przedstawicielem handlowym:
e-mail: reklama@elka.pl
tel. 65 529 56 78 (centrala Radia Elka)

Start - Forum
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

Temat: zalew Rydzyna

Re: zalew Rydzyna 17 Wrz 2014 14:36 #11

• kolega po wedce
kolego jakbys robil oplaty za wedkowanie a tu takie numery to inaczej bys gadal,a tak wogole to poco na ten portal wchodzisz jak niemasz pojecia oczym mowisz

Re: zalew Rydzyna 18 Wrz 2014 05:05 #12

• michu
Kolego jestem wędkarzem i płacę opłaty PZW. A ty płacisz jakieś opłaty na zalew Rydzyna? bo jego nie dzierżawi PZW.
Jak prywatny właściciel odławia ryby ze swojego stawu to też tak się bulwersujesz?

Re: zalew Rydzyna 18 Wrz 2014 10:10 #13

• wędkarz
Może wreszcie ktoś powie coś konkretnego na temat tych odłowów. Kto je robił i kiedy? Zalew jest melioracji i robić mogą to co chcą.

Re: zalew Rydzyna 18 Wrz 2014 10:14 #14

• WĘDKARZ
rydzyniak wrote:
Moze mi ktos powiedziec kto i na jakiej podstawie postawił siaty na zalewie i wyłowił kupe ryby ???
Kolejny dowód na to ze rybacy to najwiekszy szkodnik polskicch wód

Może Kolega uściślić co to znaczy KUPE RYBY? A Kolega to operuje ogólnikami nie zastanawiając się nad tym co pisze. Rybacy, czarnuchy i żydy to jeden i ten sam szkodnik. Pamiętaj jednak, że rybacy sami nad zalew nie przyjechali, ktoś ich im tą robotę zlecił. I łowią nie twoje ryby, więc się nie żołądkój.

Re: zalew Rydzyna 18 Wrz 2014 10:20 #15

• WĘDAKARZ2
kolega po wedce wrote:
tak to juz unas w kraju bywa ze wszedzie gdzie mozna polowic rybki jakies tam wielce odlowy sie robi kontrolne oczywiscie,moze ktos mi powie poco komu pelne skrzynie pieknych ryb,na moje to do badan wystarczy kilkanascie,no powiedzmy kilkadziesiat ryb a nie skrzyniami sie wywozi w imie badan,to jest chore i pozdrawiam tych co zlecaja takie odlowy

Jak Kolega taki mądry i wie ile ryb do badań potrzeba to na Uniwerek, bo tu się marnuje, a nie do wędkowania się brać. Konkretnie Panie to ile tych skrzyń i po ile kilo wywieźli. Macie jakieś zdjęcia, czy tylko pusta gadanina....

Re: zalew Rydzyna 17 Paź 2014 19:38 #16

• Max
Badania były robione w celu oceny ilościowej oraz jakościowej ichtiofauny. Badania na zlecenie WZMiUW. Jeśli jest zlecenie to wykonawca musi się z niego wywiązać. Badania wykonane w celu ukierunkowania gospodarki rybackiej na zbiorniku.
Takie mam informacje odnośnie prowadzonych odłowów.

Re: zalew Rydzyna 17 Paź 2014 20:22 #17

• rydzyniak
Nie znam sie na tych icch badaniach ale czy kasty wypelnione po brzegi powtarzam kasty a bylo ich sporo to tyle ryb trzeba bylo zabrac na badania???
Przeciez bylem i widzialem to zjawisko
Niech sie wypowie jakis ichtiolog bo moze i my wedkarze nie mamy nic do tego
Bo to nie woda pzw ale tyle sie mówi ze no kill !! Ze miesiaze !!!
To jak nazwac mozna ten wyczyn ??
Przeciez to jest dopiero hapatość na rybe to rozbuj w bialy dzien jest !!!!!!!!!!!

Re: zalew Rydzyna 18 Paź 2014 18:42 #18

• Zbychu
Nikt nie zabrałby ryb gdyby to nie było ustalone z zarządcą czyli z WZMiUW, przecież to jest logiczne. Zresztą Ci co się znają na odłowach (nie mówię o tych co wiedza o łowieniu ryb kończy się na haczyku) to wiedzą, że tych ryb nie powinno wrzucać się spowrotem do wody. A kto nie wie dlaczego to niech się zastanowi albo poczyta.

Ludzie co wam na tych rybach tak zależy.

Re: zalew Rydzyna 19 Paź 2014 18:17 #19

• kamil
no jak to ?? przeciez zima idzie i lodówy puste ... dlatego tak na rybach zależy.... - oczywiscie zaraz padną głosy ze ryby musza byc dla sportu itd. bla bla bla ... ale kazdy wymiarowy, albo PRAWIE wymiarowy szczupak czy sandacz skwierczy na patelni

Re: zalew Rydzyna 20 Paź 2014 10:11 #20

• red
Mówisz tak ze swojego doswiadczenia ???
Pewnie zapasy juz zrobione
Niech rybacy wytłuka wszystkie ryby z jezior to ciekawe gdzie bedziesz jezdzil
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
reklama