Szanowny czytelniku, 25 maja 2018 roku weszło w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies. Po rozwinięciu szczegółów znajdziesz pełny zakres informacji na ten temat. Odsyłamy także do Polityki Prywatności.
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowych lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez RADIO ELKA Sp. z o.o., Agencję Reklamową EL Sp. z o.o. oraz Zaufanych Partnerów.

Administratorzy danych / Podmioty którym powierzenie przetwarzania powierzono
  • Radio Elka Sp. z o.o. z siedzibą w Lesznie przy ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Poznaniu XXII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000235295
  • Agencja Reklamowa EL Sp. z o.o. z siedzibą w Lesznie przy ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Poznaniu XXII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000245793
  • Zaufani Partnerzy - lista tutaj

Cele przetwarzania danych
  • marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
  • świadczenie usług drogą elektroniczną
  • dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
  • wykrywanie botów i nadużyć w usługach
  • pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)

Podstawy prawne przetwarzania danych
  • marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne - zgoda
  • świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
  • pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych

Odbiorcy danych
Podmioty przetwarzające dane na zlecenie administratora danych, w tym Zaufani Partnerzy, agencje marketingowe oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.

Prawa osoby, której dane dotyczą
Przysługują Ci następujące prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych:
  • prawo dostępu do Twoich danych, w tym uzyskania kopii danych,
  • prawo żądania sprostowania danych,
  • prawo do usunięcia danych (w określonych sytuacjach),
  • prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych,
  • prawo do ograniczenia przetwarzania danych.
W zakresie w jakim Twoje dane są przetwarzane na podstawie zgody lub w ramach świadczonej usługi (dane są niezbędne w celu świadczenia usługi) możesz dodatkowo skorzystać z poniższych praw:
  • prawo do wycofania zgody w zakresie w jakim są przetwarzane na tej podstawie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.
  • prawo do przenoszenia danych osobowych, tj. do otrzymania od administratora Twoich danych osobowych, w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego.
W celu skorzystania z powyższych praw Radio Elka Sp. z o.o. udostępnia następujący kanały komunikacji:
  • forma pisemna
    Radio Elka, ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno

Informacje dodatkowe
Więcej o zasadach przetwarzania danych w "Polityce prywatności" - tutaj
Później
ZGADZAM SIĘ

Kalendarz brań

Najnowsze ogłoszenia

tutaj lista najnowszych kilku ogloszen jak na elka.fm

reklama

Dowcipy

- Czemu łowisz ryby na ser, a nie na robaki? - pyta Franek Kowalskiego.
- Bo jak ryba weźmie, mam na kolację rybę, a jak nie weźmie, to mam ser.

Najnowsze ogłoszenia

Kontakt z redakcją

Napisz do nas:
ryby@elka.fm

Telefon komórkowy: Artur Grobecki
605-138-648
065 529 56 78 

Reklama

Twoja reklama w portalu ryby.elka.pl! Skontaktuj się z przedstawicielem handlowym:
e-mail: reklama@elka.pl
tel. 65 529 56 78 (centrala Radia Elka)

Start - Forum
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

Temat: Ziemnice

Re: Ziemnice 06 Lut 2014 16:46 #11

• p.
witam łowi ktoś na jeziorze Ziemnice? Na jaką rybę mogę liczyć spokojnego żeru? Może ktoś napisze co złowił może co do przynęt np. jakie kulki jakie zapachy. Mam zamiar wędkować w tym sezonie. Bym był wdzięczny.

Re: Ziemnice 06 Lut 2014 19:05 #12

• rex
Kolego drobnicy jest full co do wiekszej ryby to juz sprawa jest troche gorsza
Bierze głowwnie leszcz troche lin karp to raczej rzadko
Generalnie brakuje wiekszych ryb
Jedynie w nocy lubi sie cos uczepic wiekszego ale potwory to nie sa

Re: Ziemnice 07 Lut 2014 18:22 #13

• Emanko
strasza nedza tam jest ;/ najwiecej to drobnicy jak ktos lubi w ocet... z roku na rok coraz gorzej .. polecam ustronie ;) jezeli chcesz dobrej frajdy z rybkami :D

Re: Ziemnice 07 Lut 2014 18:33 #14

• rex
O tak rybcia octówka to jest to !
nawet ościsty leszcz nabiera smakulca
Na ZAGRYCHE zwlaszcza !

Re: Ziemnice 07 Lut 2014 18:36 #15

• Emanko
ja tam lowie dla przyjemnosci niz dla jedzenia ryb . chcesz miec dobry połów polecam Ustronie tam jest co połowić drobnica tez jest jak cie to interesuje;)

Re: Ziemnice 07 Lut 2014 18:57 #16

• p.
szkoda ze tak cienko jest ale ja zaryzykuję mnie interesuje dzika woda i duża ryba jak karp amur lin leszcz złoty karaś. Wolę jedną złowić niż masa małych to na podrywkę można złowić. Kulki i kukurydza tylko wchodzi w grę wiem że coś uda się złowić. dzięki za info jak ktoś coś złowił to pisać.

Re: Ziemnice 07 Lut 2014 19:26 #17

• Emanko
na ustroniu łowie od 4 lat jezeli chodzi ci o to to tam warto posiedziec sa fajne miejsca i wgl zarabiscie jeziorko wyglada duzo doznań jest z ta woda ;) w ziemnicach siedzialem jeden caly rok na kulki i nic wiekszego niz 3kg nie weszlo a pojechalem na kilka dni na ustronie z ty samym sprzetem i tymi samymi kulkami to rybka zaczynala sie od 4kg wzwysz ;)

Re: Ziemnice 07 Lut 2014 19:31 #18

• rex
No nie mów ze zadnej ryby nie bierzesz czasem cos sie zabiera
Niby kazdy jedzie dla przykemnosci a jak wedkarze pakuja sie do furmanki to az wiadra kipia od ryb
Pewnie ze przyjemnosc to podstawa bo o to chodzi to nie podlega zadnej dyskusji
A wracajac do tematu to to ja tez zatyzykuje bo wiem ze w ziemnicach jest rybka tylko trzeba wiedziec jak sie do niej dobrac mialem w tym roku łajbe w krzycku i co? Wielki g---- złowilem w grudniu 1 sandaczyka i to takiego ze pożal sie boze
A ziemnice zawsze cos mi daja oczywiscie głównie w nocy
Łowie tam 15 lat pewnie ze z roku na rok jest cieniej ale to jeziorko ma to cos w sobie czego nie ma zadne inne !!!

Re: Ziemnice 07 Lut 2014 20:54 #19

• p.
pytam tylko o te jezioro nie inne czytałem o ustroniu jest cienkie choć tam nie łowiłem małe zarośnięte może ryba jest ale to mało ważne nie będę kupował zezwolenia w okręgu gdzie tylko sieciami ciągną i kasa się liczy w dupie mam ich ryby chyba tylko nie przeciągli bo zielsko jest albo reklamę sobie robią. dzięki rex za podpowiedzi przyda się to. nie raz biorę ryby bo stary mi jęczy ze nic nie przywiozę a tak to nie wypuszczam co złowię.

Re: Ziemnice 07 Lut 2014 21:08 #20

• rex
Tak jak mowisz ja złodziejom za ich marne wytrzepane jeziorka placic nie bede choc kiedys łowiłem przyznaje ale to juz koniec wole barycz opłacic albo odre
Ja naprawde łowie tam kupe lat i wiem ze wszystkiego nie da sie wyklusowac
Choc wiem ze tak sie dzieje zlowilem tam wiele pieknych ryb w zeszłym roku było słabo ale to nic nie znaczy
Ten rok mi to wynagrodzi mam taka nadzieje
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
reklama