Szanowny czytelniku, 25 maja 2018 roku weszło w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies. Po rozwinięciu szczegółów znajdziesz pełny zakres informacji na ten temat. Odsyłamy także do Polityki Prywatności.
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowych lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez RADIO ELKA Sp. z o.o., Agencję Reklamową EL Sp. z o.o. oraz Zaufanych Partnerów.

Administratorzy danych / Podmioty którym powierzenie przetwarzania powierzono
  • Radio Elka Sp. z o.o. z siedzibą w Lesznie przy ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Poznaniu XXII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000235295
  • Agencja Reklamowa EL Sp. z o.o. z siedzibą w Lesznie przy ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Poznaniu XXII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000245793
  • Zaufani Partnerzy - lista tutaj

Cele przetwarzania danych
  • marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
  • świadczenie usług drogą elektroniczną
  • dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
  • wykrywanie botów i nadużyć w usługach
  • pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)

Podstawy prawne przetwarzania danych
  • marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne - zgoda
  • świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
  • pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych

Odbiorcy danych
Podmioty przetwarzające dane na zlecenie administratora danych, w tym Zaufani Partnerzy, agencje marketingowe oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.

Prawa osoby, której dane dotyczą
Przysługują Ci następujące prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych:
  • prawo dostępu do Twoich danych, w tym uzyskania kopii danych,
  • prawo żądania sprostowania danych,
  • prawo do usunięcia danych (w określonych sytuacjach),
  • prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych,
  • prawo do ograniczenia przetwarzania danych.
W zakresie w jakim Twoje dane są przetwarzane na podstawie zgody lub w ramach świadczonej usługi (dane są niezbędne w celu świadczenia usługi) możesz dodatkowo skorzystać z poniższych praw:
  • prawo do wycofania zgody w zakresie w jakim są przetwarzane na tej podstawie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.
  • prawo do przenoszenia danych osobowych, tj. do otrzymania od administratora Twoich danych osobowych, w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego.
W celu skorzystania z powyższych praw Radio Elka Sp. z o.o. udostępnia następujący kanały komunikacji:
  • forma pisemna
    Radio Elka, ul. Sienkiewicza 30a, 64-100 Leszno

Informacje dodatkowe
Więcej o zasadach przetwarzania danych w "Polityce prywatności" - tutaj
Później
ZGADZAM SIĘ

Kalendarz brań

Najnowsze ogłoszenia

tutaj lista najnowszych kilku ogloszen jak na elka.fm

reklama

Dowcipy

- Jaka dzisiaj woda? - pyta Franek Kowalskiego, który łowi już od świtu.
- Znakomita! Ryba ani myli z niej wyłazić.

Najnowsze ogłoszenia

Kontakt z redakcją

Napisz do nas:
ryby@elka.fm

Telefon komórkowy: Artur Grobecki
605-138-648
065 529 56 78 

Reklama

Twoja reklama w portalu ryby.elka.pl! Skontaktuj się z przedstawicielem handlowym:
e-mail: reklama@elka.pl
tel. 65 529 56 78 (centrala Radia Elka)

Start - Forum

Temat: Re: ZALEW PAKOSŁAW

Re: ZALEW PAKOSŁAW 14 Sie 2013 17:59 #21

• KILER
Nie będzie wędkarzy , nie będzie problemów . Wszyscy wiedzą że nie każdy wędkarz to kłusownik i nie każdy kłusownik to wędkarz . Tylko prymitywni wędkarze tego należycie nie zrozumieją . A tak na marginesie , to od zarania dziejów jest walka o MIĘSO czyli o przetrwanie w sposób legalny lub nielegalny . Ci co piszą o etyce i zasadach zazwyczaj zachowują się odwrotnie do swoich wypowiedzi gdy mają rybę na haku .

Re: ZALEW PAKOSŁAW 14 Sie 2013 18:44 #22

• KARO
OHO DOMYŚLAM SIĘ ŻE GUMIŚ WTRĄCIŁ SIĘ ZNOWU hehehehehehe

Re: ZALEW PAKOSŁAW 14 Sie 2013 19:50 #23

• Jurek
Generalnie szkoda pięknego zbiornika, który w mojej opinii jest źle zarządzany przez koło i PZW. Praktycznie jest mało łowisk w kraju na których nie narzeka się na PZW. Druga sprawa to wędkarze dla, których regulamin jest tylko teorią, albo nadzorują jego przestrzeganie przez innych a nie przez siebie ( to czasem dzieje się właśnie na Pakosławiu). Zamiast kasy na PZW przydałoby się powołać dobre przepisy i straż. Generalnie na co komu PZW, które gubi się we własnych przepisach i od lat się nie reformuje. Szary wędkarz ma zakazy, które np nie dotyczą niektórych oficjeli z PZW. Jakiś działacz twierdzi, że na Pakosławiu tego czy innego nie można inny zaś, że wręcz przeciwnie. To wszystko frustruje. Jedni by wszystko zżarli a inny wszystko wypuszczali a gdzie tu normalność. Obawiam się, że lepiej niestety nie będzie.

Re: ZALEW PAKOSŁAW 15 Sie 2013 18:51 #24

• KARP
NO JUREK CHYBA WZIĄŁEŚ DO SERCA MOJE UWAGI I SPOSTRZEŻENIA , GDYŻ TERAZ PISZESZ Z SENSEM I BEZ OBRAŻANIA INNYCH LUDZI . TAK TRZYMAJ .

Re: ZALEW PAKOSŁAW 16 Sie 2013 11:19 #25

• Jurek
i tak uważam, że dyskutowanie z tobą KARP to jak walenie głową w beton. Jesteś człowiekiem o zbyt radykalnych poglądach nie szanującym zdania innych. Może powinieneś zostać działaczem PZW ? :)

Re: ZALEW PAKOSŁAW 17 Sie 2013 18:15 #26

• KILER
WŁAŚNIE TO JEST NORMALNOŚĆ JUREK , PRZEPISY JUŻ SĄ TYLKO TRZEBA JE PRZESTRZEGAĆ TO BĘDZIEMY MIELI WĘDKARSKIE ELDORADO . PRZYKŁAD ZE SKANDYNAWII ALBO Z KRAJÓW O WYŻSZEJ KULTURZE . WYSTARCZY POCZYTAĆ ARTYKUŁY WĘDKARSKIE Z POLSKI I Z ZAGRANICY , KTÓRE OPISUJĄ POLSKICH WĘDKARZY W ZŁYM ŚWIETLE I JAKO WANDALI KŁUSUJĄCYCH NA WSZYSTKICH WODACH . KONTROLE MUSZĄ BYĆ WZMOCNIONE I CZĘSTSZE , AŻEBY WYPLENIĆ Z MENTALNOŚCI POLSKIEJ ZŁE PRZYZWYCZAJANIA Z MINIONYCH WIEKÓW . POCZYNIENIA MUSZĄ BYĆ RADYKALNE CHCĄC MYŚLEC O PRZYSZŁOŚCI , ŻEBY NASI NASTĘPCY NIE MÓWILI O NAS JAKO DESTRUKCYJNYM POKOLENIU O KRÓTKOWZROCZNYM MYŚLENIU .

Re: ZALEW PAKOSŁAW 19 Sie 2013 17:31 #27

• Ewa
Przybyła do mnie rodzina , a że było gorąco to zaproponowałam im pobyt nad zalewem w Pakosławiu . I teraz żałuję mojej decyzji . Nie dosyć że zakaz kąpieli to jeszcze musiałam wysłuchiwać narzekań na wędkarzy . Choć mój syn też wędkuje to co zobaczyłam aż mnie zatkało . Ponoć wędkarze z Krotoszyna przyczynili się do zatrucia zbiornika własnymi odchodami , gdyż z całymi rodzinami załatwiają się na wale rzeki ORLA . Widziałyśmy te miejsca i nie wierzyłam własnym oczom , że to prawda . Po prostu obsrali cały wał że aż śmierdzi . Było mi wstyd za nich . Jestem ciekawa co na to Wójt , Policja , Sanepid i wreszcie Straż rybacka Państwowa jak i Społeczna . W Pakosławiu jest koło wędkarskie które ma pod opieką ten zalew i ma możliwości egzekwowania od tych pseudo wędkarzy-brudasów zachowania czystości i porządku w miejscu biwakowania . Więcej tam nie pojadę , gdyż biję się o zdrowie swoje i bliskich .

Re: ZALEW PAKOSŁAW 20 Sie 2013 09:23 #28

• Łuki
Witam kolegów ostatnio byłem na zalewie i przyszedł prezes i powiedział ze z zalewu bedzie spuszczena woda i odławiane beda tołpygi a na drugi rok bedzie zakaz łowienia noca.Wiec pytam czy da sie jeszcze cos wymyslić żeby wedkarzą uprzykrzyć łowienie na tym zalewie???

Re: ZALEW PAKOSŁAW 20 Sie 2013 10:44 #29

• haha
Ciekawe czyj jest ten zbiornik, prezesa Orlinka czy PZW Leszno ? Okręg chyba już nie panuje ani nad zbiornikiem ani nad prezesem koła. Zakazać łowić nocą obcym ale nie swoim oczywiście. Panie nowy prezesie okręgu niech Pan to ogarnie bo wstyd !

Re: ZALEW PAKOSŁAW 20 Sie 2013 16:05 #30

• OBCY
JUŻ kiedyś pisałem . że tam gdzie POLACY to robi się bagno . Temu bagnu na zbiorniku Pakosław można podziękować tym brudasom pseudo wędkarzom z KROTOSZYNA . ONI CHYBA NIE WIEDZĄ CO TO JEST I GDZIE JEST TOALETA .
reklama